Briefjes

We proberen zoveel mogelijk via de mail te versturen, maar mis je een mailtje of kun je hem zo snel niet vinden, hieronder staan alle mailtjes die bij de leden op dit moment in omloop zijn.

—————————————————————————————————————————–

Onderlinge wedstrijden (mail verstuurd zondag 25 februari 2018 16:32)

Op zaterdag 10 maart 2018 organiseren wij weer de jaarlijkse onderlinge wedstrijden. De wedstrijd is voor alle leden van reddingsbrigade ‘de Streek’ waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.

De wedstrijd bestaat uit twee onderdelen: de vrijeslag en een hindernis. Per leeftijdscategorie (t/m 8 jaar, 9 t/m 11, 12 t/m 14, 15 t/m 24, 25 +) zijn er medailles te verdienen. Diegene die binnen een leeftijdscategorie over beide onderdelen de snelste tijd heeft, verdient ook nog een extra medaille. Uiteraard zwemmen (behalve bij de jongste categorie) jongens en meisjes in aparte categorieën tegen elkaar.

De wedstrijd begint om 16.00 uur en duurt tot uiterlijk 18.30 uur. We verzoeken iedereen om 15.45 uur aanwezig te zijn zodat we echt om 16.00 uur kunnen starten.

Neem zelf wat te eten mee voor tussendoor en eventueel een extra handdoek voor op de bank.

De leden hoeven zich niet op te geven want we gaan er vanuit dat iedereen gewoon meedoet. Mocht je echt niet kunnen dan graag uiterlijk 10 maart voor 12.00 uur afbericht geven via afmelden@rbdestreek.nl.

—————————————————————————————————————————–
Rabobank clubkas sponsoring (mail verstuurd 25 januari 2018 18:43)

Aan alle leden van Reddingsbrigade de Streek van 18 jaar en ouder, maar ook aan alle ouders/verzorgers/familieleden/kennissen/buren, die klant zijn bij de Rabobank.

Het gaat dan om een particuliere Rabobankrekening. (Zakelijke rekeningen doen niet mee)

Binnenkort gaat de Rabobank Clubkas Campagne van start. Door de leden van de Rabobank kan dan gestemd worden op onze brigade. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld wij voor de clubkas kunnen ophalen. Het zou fijn zijn, als wij veel stemmen krijgen, zodat wij veel materialen aan kunnen schaffen en evengoed geld overhouden om andere leuke dingen voor de leden te organiseren.

Als lid van de Rabobank krijg je 5 stemmen, die je mag verdelen onder je favoriete verenigingen.

Je mag één vereniging maximaal 2 stemmen geven. Wij hopen, dat jullie allemaal op onze brigade stemmen!

Om te kunnen stemmen moet je een Rabobankrekening hebben én dat niet alleen, je moet ook LID zijn van de Rabobank.

Dit lidmaatschap kost NIETS. Je krijgt 4x per jaar het blad ‘Dichterbij’ (met o.a. ledenaanbiedingen) thuis gestuurd en je bent niet aansprakelijk voor het reilen en zeilen bij de bank. (Dit was vroeger wel zo, maar nu niet meer)

Om te weten of je lid bent, ga je als volgt te werk:

Log in bij de Rabobank -> kies voor: uw gegevens.

Scroll naar beneden en onderaan bij ‘persoonlijke gegevens’, kun je dan zien, of je al dan niet lid bent van de Rabobank.’

Ben je nog géén lid?

Lid worden is heel eenvoudig. Kopieer dan deze link in je browser: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

—————————————————————————————————————————–
Mond op mond beademing (mail verstuurd aan de groepen JR en ZR op 14 januari 2018 13:12)

Hoi Reddertjes,

Mond-op- mond beademing kan het laatste reddingsmiddel zijn om iemand die ongelukkig in het water is gekomen, die niet meer adem haalt, in leven te houden.

Wij vinden dit zo een belangrijk onderdeel van het zwemmend redden dat wij zelf beademingspoppen hebben aangeschaft zodat wij de allerkleinste redders kunnen trainen hierin.

In de bijlagen vinden jullie een agenda met de tijden wanneer wij dit willen gaan oefenen. Wij merken dat bij de kleinere reddertjes het oefenen voor wat bange reacties kunnen lijden. Daarom mogen de jongsten gewoon toe kijken en als ze het leuk vinden oefenen op de pop.

Groeten CZR
—————————————————————————————————————————-