Briefjes

We proberen zoveel mogelijk via de mail te versturen, maar mis je een mailtje of kun je hem zo snel niet vinden, hieronder staan alle mailtjes die bij de leden op dit moment in omloop zijn.

—————————————————————————————————————————–
Eindejaarsbriefje 2017-2018

—————————————————————————————————————————–
Rabobank clubkas sponsoring (mail verstuurd 25 januari 2018 18:43)

Aan alle leden van Reddingsbrigade de Streek van 18 jaar en ouder, maar ook aan alle ouders/verzorgers/familieleden/kennissen/buren, die klant zijn bij de Rabobank.

Het gaat dan om een particuliere Rabobankrekening. (Zakelijke rekeningen doen niet mee)

Binnenkort gaat de Rabobank Clubkas Campagne van start. Door de leden van de Rabobank kan dan gestemd worden op onze brigade. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld wij voor de clubkas kunnen ophalen. Het zou fijn zijn, als wij veel stemmen krijgen, zodat wij veel materialen aan kunnen schaffen en evengoed geld overhouden om andere leuke dingen voor de leden te organiseren.

Als lid van de Rabobank krijg je 5 stemmen, die je mag verdelen onder je favoriete verenigingen.

Je mag één vereniging maximaal 2 stemmen geven. Wij hopen, dat jullie allemaal op onze brigade stemmen!

Om te kunnen stemmen moet je een Rabobankrekening hebben én dat niet alleen, je moet ook LID zijn van de Rabobank.

Dit lidmaatschap kost NIETS. Je krijgt 4x per jaar het blad ‘Dichterbij’ (met o.a. ledenaanbiedingen) thuis gestuurd en je bent niet aansprakelijk voor het reilen en zeilen bij de bank. (Dit was vroeger wel zo, maar nu niet meer)

Om te weten of je lid bent, ga je als volgt te werk:

Log in bij de Rabobank -> kies voor: uw gegevens.

Scroll naar beneden en onderaan bij ‘persoonlijke gegevens’, kun je dan zien, of je al dan niet lid bent van de Rabobank.’

Ben je nog géén lid?

Lid worden is heel eenvoudig. Kopieer dan deze link in je browser: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden