Evenementencommissie

Taken van de Evenementencommissie (EC)

Er zijn wel eens zaken waar je vragen over hebt. Om een beetje te weten bij wie je dan moet aankloppen staan hieronder de leden van de Evenementen Commissie (EC) en wat ze zoal doen.

LEIDING: MARIKEN KOELMAN
Mariken is als commissievoorzitter het eerste aanspreekpunt voor alle evenementen. Maar per evenement wordt er een coördinator aangewezen. Bij vragen over een specifiek evenement moet je dus bij één van de commissieleden zijn.

ORGANISATIE EVENEMENTEN: BART VOLTEN, MELISSA PRINS en WESLEY ZWIRS
Bart zit in het bestuur namens de commissie. Melissa, Bart en Wesley zijn aanspreekpunt voor een deel van de evenementen. Daarnaast helpen ze Mariken bij het organiseren, van voorbereiding tot uitvoering, van de evenementen.

COMMUNICATIE: MELISSA PRINS
Melissa zorgt voor alle communicatie van de EC naar de leden. Hieronder valt ook het actueel houden van de website vanuit de CZR.

INSCHRIJFGELD: WESLEY ZWIRS
Wesley regelt de financiële zaken van alle elementen die de Evenementen Commissie onderneemt. Samen met Dia zorgt hij voor een sluitend verhaal.

VACANT:
De Evenementen Commissie (EC) kan nog nieuwe leden gebruiken! Lijkt het je leuk, neem dan contact op met Mariken, Bart, Melissa of Wesley.

IN HET ALGEMEEN: Het organiseren van het PIETENPANNENKOEKENFESTIJN, de KERSTMARATHON, de NIEUWJAARSBORREL en het BRIGADE-UITJE. Tevens kunnen ze ondersteuning bieden bij andere evenementen zoals de diploma-uitreiking of het vrijwilligersuitje.