Het clubgebouw – De Bink

Wijzend 74a, 1613 KP Grootebroek

Reddingsbrigade De Streek heeft een eigen clubgebouw. 6 september 2014 is het officieel geopend door burgemeester Goldschmeding van Stede Broec. Het gebouw is voor stalling van het materieel en voor theorielessen en vergaderingen. Het is de plek voor examens en diploma-uitreikingen en andere verenigingsactiviteiten.

Op de begane grond zijn de reddingsboten gestald en is er een droogkamer voor natte materialen. Op de eerste verdieping is een leslokaal (54 m2) en een vergaderruimte (36 m2). Voor grotere evenementen zijn deze ruimten aan elkaar gekoppeld tot een zaal van 90 m2. Er is een pantry waar koffie en thee gezet kan worden en er zijn 2 bergingen die ook ingericht zijn om een mondeling examen af te nemen. Verder zijn op de eerste verdieping de toiletten. De zaal is voorzien van apparatuur voor audiovisuele ondersteuning van cursussen en presentaties en ingericht voor maximaal 50 personen.

Het buitenterrein bestaat uit een looppad naar de entree en een toegangsweg naar de bootstalling en de boothelling. De toegangsweg is afgesloten met paaltjes en alleen voor laden/lossen en de rampeneenheid van de reddingsbrigade. Het clubgebouw is gemakkelijk te bereiken en ligt aan een groot gratis parkeerterrein. Op navigatiesystemen is het beter te vinden als Raadhuislaan 8 (sportcomplex De Kloet). Bij het oprijden van het parkeerterrein ziet u het gebouw recht voor u, het steekt boven het gebouw van Duikteam Platax uit.

Ook te huur

Het gebouw is te huur voor presentaties, cursussen en vergaderingen van derden. Meer inormatie vindt u in de Huisregels en tarieven van het clubgebouw. Ook huren? Kijk eerst in de Agenda of de gewenste datum wel vrij is.

U kunt contact opnemen met clubgebouw@rbdestreek.nl voor reserveren en aanvullende informatie.