Evenementencommissie

Taken van de Evenementencommissie (EC)

E-mailadres: evenementen@rbdestreek.nl

Er zijn wel eens zaken waar je vragen over hebt. Om een beetje te weten bij wie je dan moet aankloppen staan hieronder de leden van de Evenementen Commissie (EC) en wat ze zoal doen.

LEIDING: MARIKEN KOELMAN
Mariken is als commissievoorzitter het eerste aanspreekpunt voor alle evenementen. Maar per evenement wordt er een coördinator aangewezen. Bij vragen over een specifiek evenement moet je dus bij één van de commissieleden zijn.

ORGANISATIE EVENEMENTEN: BART VOLTEN en MELISSA PRINS
Bart zit in het bestuur namens de commissie. Melissa, Bart, Anouk en Wouter zijn aanspreekpunt voor een deel van de evenementen. Daarnaast helpen ze Mariken bij het organiseren, van voorbereiding tot uitvoering, van de evenementen.

COMMUNICATIE: MELISSA PRINS
Melissa zorgt voor alle communicatie van de EC naar de leden. Hieronder valt ook het actueel houden van de website vanuit de CZR.

OVERIGE LEDEN: WOUTER VAN VEEN en ANOUK KOPPIES
Wouter en Anouk zijn lid van de evenementencommissie en helpen bij het organiseren van de evenementen.

IN HET ALGEMEEN: Het organiseren van het PIETENPANNENKOEKENFESTIJN, de KERSTMARATHON, de NIEUWJAARSBORREL en het BRIGADE-UITJE. Tevens kunnen ze ondersteuning bieden bij andere evenementen zoals de diploma-uitreiking of het vrijwilligersuitje.