Omkleden

Omkleden

Probeer iedere training op tijd aanwezig te zijn: ongeveer 5 à 10 minuten van te voren. Het omkleden gebeurt in één van de grote kleedkamers van het zwembad. Elk uur heeft zijn eigen kleedkamer. U mag uw kind natuurlijk helpen als dat nodig is maar houdt u er rekening mee dat ook volwassen leden zich hier omkleden.

GEEN SCHOENEN IN DE KLEEDRUIMTES

Voor de grote kleedkamers staan banken. De bedoeling is dat je hier je schoenen uittrekt voordat je de kleedkamer ingaat. Deze maatregel is ingesteld om inlopen van vuil in de kleedkamers te voorkomen. We hopen dat iedereen hieraan mee zal werken, zodat we allemaal kunnen genieten van een schone kleedkamer.

KLUISJES

Er zijn kledingkluisjes. Deze kluisjes werken door middel van een muntstuk van 50 eurocent, die bij vertrek weer retour komt. Het kost dus geen geld. Wij stellen het gebruik van de kluisjes niet verplicht.
We stellen ons als vereniging niet aansprakelijk als er kleding of andere (waardevolle) spullen worden vermist tijdens de training. Ieder blijft verantwoordelijk voor zijn eigen spullen.

Voor zover mogelijk sluiten wij het bad tijdens de training af voor bezoekers van buitenaf, maar voor de aanvang van de training is de deur een tijdje open en hebben wij niet altijd zicht op wie er binnen komt. Neem dus geen waardevolle voorwerpen mee of bepaal voor jezelf of je een kluisje wilt gebruiken.