Menu Sluiten

Reddingsbrigade De Streek “brigade van het jaar 2018”

Begin dit jaar heeft onze brigade net zoals alle andere brigades in Nederland de uitnodiging ontvangen om je te nomineren voor “brigade van het jaar 2018”.

Afgelopen jaar heeft de brigade onze burgemeester en directeur Reddingsbrigade Nederland mogen ontvangen. Met name de lovende woorden van onze burgemeester Wortelboer en directeur Breedveld van Reddingsbrigade Nederland deden goed.

Onze bescheidenheid mocht best eens van ons afgegooid worden. Uit vele hoeken van het land wordt er gekeken naar onze brigade en inzet. De grote groep actieve leden en daarbij het hoog staand niveau waren voor het dagelijks bestuur o.a. reden om ons aan te melden.

Afgelopen zaterdag 18 mei 2019 was het dan zover. Uit de vijf genomineerde brigades werd Reddingsbrigade De Streek unaniem gekozen tot Reddingsbrigade van het jaar 2018! Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op het behaalde resultaat.