Menu Sluiten

Wijziging zwemtijden en inschrijven derde uur

Afgelopen dinsdag zijn de maatregelen, die twee weken geleden zijn afgekondigd, weer ingetrokken. Om ook de 18+ leden een kans te geven om te zwemmen (zij zwemmen al maanden niet), hebben we vanaf AANSTAANDE ZATERDAG 21-11-2020 aangepaste trainingstijden. Ook de verdeling van de groepen over de trainingsblokken is deels aangepast. Lees daarom het volgende schema even goed door om te zien op welk uur je kunt komen trainen.

Blok 1: 15.45 – 16.30 uur
Junior Redder 1 t/m 4 (zwommen hiervoor in het 1e uur)

Blok 2: 16.30 – 17.15 uur
Zwemmend Redder 1 t/m 4 (zwommen hiervoor in het 2e uur)

Blok 3: 17.15 – 18.00 uur
Recreatieve zwemmers van het 3e uur (let op: bij inschrijving)

Blok 4: 18.00 – 18.45 uur
In de oneven weken groep Lifesaver / In de even weken groep Lifeguard.

De trainingstijden zijn met vijf minuten ingekort om iedereen aan bod te laten komen. Om niet al te veel tijd van de trainingen af te snoepen hebben we besloten dat er niet gedoucht wordt na de trainingen. We vragen iedereen om zo snel mogelijk aan te kleden en het bad te verlaten om de wisselingen vlot te laten verlopen.

INSCHRIJVEN DERDE UUR
De groep van het 3e uur is te groot om in een keer te laten zwemmen. Op de website is de mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven. Zonder inschrijving kun je niet deelnemen aan de les. Je kunt je inschrijven via de volgende link: www.rbdestreek.nl/events en dan te klikken op Recreatief Zwemmen (3e uur). Om je in te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn op de website.
Je kunt je inschrijven tot maximaal twee weken van te voren, maar je mag je, in eerste instantie, eens per twee weken inschrijven om te komen zwemmen. Is er een week voor tijd nog plek, dan mag je je wel inschrijven voor die les.
Kan je niet meer? Of heb je klachten? Blijf dan thuis en schrijf je uit van deze les. Dat doe je door op de link te klikken in de mail die je na inschrijven hebt ontvangen of op de website.
Heb je vragen over het inschrijven? Stuur ze dan naar secretaris@rbdestreek.nl.

We gaan er weer met volle moed tegenaan. Wij hebben er zin in.