Menu Sluiten

Nieuws en corona-update 21 december 2021

INFO VANUIT HET BESTUUR

Afgelopen zaterdag 18 december hebben we voor het laatst gezwommen in 2021. We hadden het graag met zijn allen anders willen afsluiten dan nu het geval was. Onze jaarlijkse kerstmarathon stond op het programma maar het mocht helaas geen doorgang vinden. Ook wij hebben weer te maken met een harde lockdown die tot 14 januari van kracht is, hoe spijtig ook. We zullen dus wederom moeten afwachten wanneer we kunnen zwemmen en onder welke voorwaarden deze activiteiten dan kunnen plaatsvinden. Zodra hier nieuws over te melden is laten we je dit uiteraard weten.

 

INFO VANUIT DE COMMISSIE FESTIVITEITEN

Net als de kerstmarathon kan de nieuwjaarsborrel helaas ook niet doorgaan in verband met de Coronamaatregelen. 
Hopelijk kunnen we volgend jaar weer alle activiteiten organiseren.

 

EHBO HERHALINGSLESSEN

In november en december zijn 35 leden van onze brigade op de EHBO herhalingslessen geweest. Op 1 van de 3 zaterdagen kon men zich aanmelden. Een leerzame maar ook zeker een goed georganiseerde dag door EHBO Stede Broec. Vele positieve reacties heeft de werkgroep EHBO mogen ontvangen en dat is natuurlijk goed nieuws. Nu de herhalingslessen achter de rug zijn volgt er nog een herhalingsles reanimatie die de leden zelf dienen te regelen. Met beide herhalingen kunnen de verlengingen (indien noodzakelijk) weer worden aangevraagd.

 

WERKGROEP ICT VAN START

Op zaterdag 20 november is de werkgroep ICT voor het eerst bij elkaar gekomen. Richard Broersen, Rick Molenaar en Bob Koelman hebben momenteel zitting in deze werkgroep.
 
De werkgroep gaat zich bezig houden met alles rond de ICT van onze brigade. De website is als eerste aan de beurt en wordt weer up to date gemaakt. Heb je suggesties stuur deze dan naar: webmaster@rbdestreek.nl Wij gaan er dan mee aan de slag en gaan kijken of we je vraag in behandeling kunnen nemen.

 

LEDEN VOOR JUBILEUMWERKGROEP GEZOCHT

Op 1 mei 2023 bestaat onze reddingsbrigade 50 jaar. Om de festiviteiten in dit jubileumjaar in goede banen te leiden zijn we op zoek naar leden die zitting willen nemen in de werkgroep.

Aanmelden om deel te nemen in de werkgroep “50-jarig jubileum” kan via voorzitter@rbdestreek.nl 

 

PROMOTIE & RECLAME

Ook voor de Commissie Promotie & Reclame zijn we nog op zoek naar leden die zich hiervoor willen inzetten. Dus vind je het leuk om mee te helpen onze brigade op de kaart te zetten, meld je dan aan via voorzitter@rbdestreek.nl


We wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie en gezellige feestdagen! Hopelijk zorgt de harde lockdown ervoor dat we op 15 januari weer met z’n allen een frisse start kunnen maken, daar kijken wij dan ook erg naar uit!