Menu Sluiten

Club is Koning- spek de clubkas

Reddingsbrigade De Streek heeft zich aangemeld voor de “Club is Koning – spek de clubkas” actie van de Vomar Supermarkt. 

Zoals jullie weten, zit er reeds een Vomar in Venhuizen en Hoorn en komen er binnenkort twee Vomar supermarkten in Enkhuizen en een Vomar supermarkt in Hoorn bij. 

 

Als lid van de Reddingsbrigade kun je heel eenvoudig en geheel kosteloos onze club spekken. 

Ieder lid kan een gratis KIK-kaart (Klant is Koning – kaart) ophalen bij de Vomar, en deze registreren. Jeugdleden kunnen meedoen via de KIK-kaart van een ouder/verzorger. 

 

Om mee te kunnen sparen, heb je onze clubcode nodig. Deze clubcode kun je opvragen via penningmeester@rbdestreek.nl 

 

Heb je de KIK-kaart geregistreerd, en de clubcode opgevraagd bij de penningmeester, dan kun je de clubcode koppelen aan je kaart. 

Open hiervoor de Vomar-app of ga naar www.vomar.nl/kik 

 

Vanaf het moment, dat je onze club gekoppeld hebt aan je KIK-kaart, spek je onze club door bij het boodschappen doen bij de Vomar de kaart te (laten) scannen. Je spaart dan automatisch mee. Je hoeft verder niets te doen. De Vomar maakt ieder kwartaal dan 0,5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen hebben besteed over aan onze vereniging. 

 

Doe je ook mee? Ook als je niet regelmatig of slechts af en toe bij een Vomar boodschappen haalt, kun je meedoen! 

Je vindt meer over deze actie op https://www.vomar.nl/kik, maar je mag voor informatie ook altijd contact opnemen met penningmeester@rbdestreek.nl 

 

Let op:  

Deze actie is alléén voor leden van onze club. Het is niet de bedoeling, dat je onze clubcode aan buren, kennissen enz. doorgeeft.  

Zij kunnen eventueel wél sparen voor de vereniging, waar zij lid van zijn, en dienen dan contact op te nemen met de penningmeester van hun eigen club.