Menu Sluiten

Reddingsbrigade De Streek deelnemer Rabo ClubSupport 2021

Op 5 oktober gaat de Rabo ClubSupport 2021 van start. Door de leden van de Rabobank kan dan gestemd worden op onze brigade. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld wij voor de clubkas kunnen ophalen. Het zou fijn zijn, als wij veel stemmen krijgen, zodat wij veel materialen aan kunnen schaffen, en evengoed geld overhouden om andere leuke dingen voor de leden te organiseren.
 
Als lid van de Rabobank krijg je 5 stemmen, die je mag verdelen onder je favoriete verenigingen. Je mag één vereniging maximaal 2 stemmen geven. Wij hopen, dat jullie allemaal op onze brigade stemmen! De stemperiode eindigt 24 oktober. Zorg dus, dat je vóór die tijd hebt gestemd. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.
 
Om te kunnen stemmen moet je een Rabobankrekening hebben én dat niet alleen, je moet ook LID zijn van de Rabobank. Dit lidmaatschap kost NIETS. Je krijgt 3x per jaar het ‘Rabo &Co magazine’ (met o.a. ledenaanbiedingen) thuis gestuurd en je bent niet aansprakelijk voor het reilen en zeilen bij de bank. (Dit was vroeger wel zo, maar nu niet meer)
Om te weten of je lid bent, ga je als volgt te werk: Log in bij de Rabobank -> kies voor: uw gegevens. Scroll naar beneden en onderaan bij ‘persoonlijke gegevens’, kun je dan zien, of je al dan niet lid bent van de Rabobank.’
 
Ben je nog géén lid? Lid worden is heel eenvoudig. Kopieer dan deze link in je browser: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden
Soms kan het zijn, dat één van de gezinsleden wel lid is, maar de andere gezinsleden (met een Raborekening) nog niet. In dat geval willen wij je vragen voor de andere gezinsleden ook het lidmaatschap van de Rabobank aan te vragen, zodat die ook elk 5 stemmen uit kunnen brengen. Bij een ‘en/of rekening’ kan het zijn, dat de één wel lid is en de ander nog niet. Je kunt dat eenvoudig controleren, zie werkwijze hierboven.
 
Om te kunnen stemmen, moet je lid zijn van de Rabobank. Je kunt je stemmen uitbrengen via de Rabobank-app of door in te loggen op de website van de Rabobank, klik dan op ‘Zelf regelen’, vervolgens klik je op ‘Mijn Lidmaatschap’ en van daaruit kan je klikken op Rabo ClubSupport. Je kunt bij zoeken: Reddingsbrigade de Streek invullen, maar je kunt ook op deze link klikken: https://www.rabo-clubsupport.nl/west-friesland/deelnemers/details/239172-reddingsbrigade-de-streek
 
Vorig jaar hebben we een mooie bijdrage ontvangen om redvesten aan te schaffen en te onderhouden. Om evenementen ‘veilig’ te kunnen beveiligen, zouden we graag nog meer redvesten aan willen schaffen en ook moeten er nog een aantal redvesten worden gekeurd. Wij hopen, dan ook, dat alle Rabobankrekeninghouders lid worden van de Rabobank. 
 
Het zou fantastisch zijn, als jullie dit bericht ook doorgeven aan je familie, vrienden, kennissen, buren enz. met de vraag of ze ook op Reddingsbrigade de Streek willen stemmen.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!