Menu Sluiten

Nieuws juni 2022

VOORSTEL WERKGROEP KLEDING AKKOORD

De werkgroep brigadekleding heeft een advies gepresenteerd aan het bestuur. Dit advies houdt in dat iedere vrijwilliger een kledingset krijgt. Het bestuur is akkoord gegaan met het voorstel. De uitwerking volgt nog. Heb je kleding dat niet meer past? Lever het dan in tijdens de training zodat het opnieuw kan worden uitgegeven.

GEBRUIK BRIGADEKLEDING IN EIGEN TIJD

We willen jullie er vriendelijk aan herinneren dat het gebruik van brigadekleding in eigen tijd niet de bedoeling is. De brigadekleding draag je alleen tijdens de training, een bewaking of een andere activiteit van de reddingsbrigade.

REMINDER OPGEVEN VOOR HET BRIGADE-UITJE

Bij deze een reminder om je op te geven voor het brigade-uitje op 3 juli. Opgeven kan tot uiterlijk 18 juni. Hoe je je kunt opgeven vind je in de uitnodiging die vorige week via de mail is verzonden.

RABO CLUBSUPPORT 2022

Ook dit jaar mogen wij weer meedoen met de actie Rabo ClubSupport. De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen. De leden van de bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel. De actie loopt van 5 t/m 27 september 2022. Vanaf 5 september kan er gestemd worden en elke stem brengt ongeveer 10 euro op. Alle stemmen tellen, dus probeer mensen in je omgeving te mobiliseren (bijv. partner, familieleden, vrienden, buren, enz.) Hopelijk krijgen we ook dit jaar weer een aardig bedrag bij elkaar. p.s. Heb je wel een Raborekening, maar ben je géén lid? Wordt het dan nu gelijk! Het kost je niets! Alléén leden kunnen stemmen! Via deze link, kun je lid worden van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

UITSCHRIJVEN

Wil je volgend zwemseizoen geen lid meer zijn van de brigade, dan kun je je vóór 1 juli afmelden. Stuur dan een mailtje naar penningmeester@rbdestreek.nl.

OVERZICHT BELANGRIJKE DATA

Alle data op een rij:

– 18 juni: Laatste dag opgeven voor het brigade-uitje

– 19 juni: Instructeursuitje

– 25 juni: Examens in het zwembad

– 1 juli: Vóór 1 juli uitschrijven als je volgend zwemseizoen geen lid meer wil zijn

– 2 juli: Laatste training in het zwembad. GEEN kleding mee

– 3 juli: Brigade-uitje

– 9 juli: Buitentraining, en laatste training van het seizoen. Mail met info volgt.

– 3 september: Eerste training van het nieuwe seizoen

– 5 september: start Rabo Clubsupport actie

 

Je krijgt tijdens de training nog een eindejaarsbriefje mee.