Menu Sluiten

Nieuws augustus 2022 – start nieuwe seizoen!

COMMISSIE ZWEMMEND REDDEN
Beste leden, Het zwemseizoen gaat op 3 september weer van start. We zwemmen zoals gewoonlijk weer in drie uren. Je blijft in hetzelfde uur zwemmen als vorige seizoen:

– 1e uur (16.00 – 16.50 uur): junior redder 1 t/m 4, zwemmend redder 1 en 2
– 2e uur (16.50 – 17.40 uur): zwemmend redder 3 en 4, lifesaver 1 t/m 3
– 3e uur (17.40 – 18.30 uur): recreanten en de lifeguardgroep

We hopen dit jaar weer een normaal seizoen te draaien, dus zullen de 80% regeling weer in de gaten blijven houden. Dit betekent dat om af te zwemmen je minimaal 80% van de trainingen gevolgd moet hebben. Kan je een keer niet, meld je dan af via afmelden@rbdestreek.nl (mailto:afmelden@rbdestreek.nl) voor de training voor 15.00 uur.

Op 17 september hebben we weer vriendjes en vriendinnetjes dag. Je mag dan (maximaal 3) vriendjes of vriendinnetjes meenemen om een keertje met je mee te trainen.

Let op! De eerste van de maand zwemmen we gekleed! Dit gaat in vanaf de maand oktober.

CONTRIBUTIE
Afgelopen vrijdag zijn de facturen betreffende de contributie voor het nieuwe seizoen verstuurd. Mocht je de mail niet hebben ontvangen, wil je dan je spambox even checken?

MOTORTOERTOCHT 2022
Op zondag 18 september 2022 zal bij voldoende animo en goed weer de motortoertocht 2022 worden verreden. Een aantal leden van de reddingsbrigade hebben een motor of een motorrijbewijs. Wil je deelnemen aan de tocht die in Noord Holland gereden gaat worden, laat het Peter Smit of Bob Koelman weten. Het idee is tijdens een bijeenkomst ontstaan en we gaan kijken of het idee uitgerold kan worden naar werkelijkheid. Hopelijk kunnen we op veel deelnemers rekenen.

Diegene die zich wil aanmelden kan dit doen via het mailadres bobkoelman@rbdestreek.nl Aanmelden kan tot en met 14 september 2022. Verdere informatie voor de deelnemers volgt daarna.

EHBO HERHALINGSLESSEN
Ook dit jaar zullen de EHBO herhalingslessen gehouden worden. De geselecteerde datums zijn 19 en 26 november en 3 en 10 december. De leden die hiervoor in aanmerking komen kunnen zich binnenkort op onze website in het ledenportaal aanmelden. Let op, per datum kunnen er maximaal 15 leden geplaatst worden en vol is vol!

VOMAR VERDUBBELAAR
Vanaf zondag 28 augustus ontvang je vijf weken lang een gratis clubmunt bij elke €15 aan boodschappen bij de Vomar. Daarmee kun je online stemmen op Reddingsbrigade De Streek!

Hebben we na 9 oktober de meeste stemmen in de regio, dan wordt het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar verdubbeld!

Dus stem op onze brigade!

RABO CLUBSUPPORT 2022
Ook dit jaar mogen wij weer meedoen met de actie Rabo ClubSupport. De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen. De leden van de bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel. De actie loopt van 5 t/m 27 september 2022.

Vanaf 5 september kan er gestemd worden en elke stem brengt ongeveer 10 euro op. Alle stemmen tellen, dus probeer mensen in je omgeving te mobiliseren (bijv. partner, familieleden, vrienden, buren, enz.) Hopelijk krijgen we ook dit jaar weer een aardig bedrag bij elkaar.

p.s. Heb je wel een Raborekening, maar ben je géén lid? Wordt het dan nu gelijk! Het kost je niets! Alléén leden kunnen stemmen! Via deze link, kun je lid worden van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden