Menu Sluiten

Nieuws april 2023

EXAMENS

13 mei vinden de examens plaats. Hier hebben jullie een mail over gehad. Als er nog vragen zijn, stuur dan een mailtje naar zwemmendredden@rbdestreek.nl.

 

50 JARIG BESTAAN

Op 1 mei bestaat onze brigade officieel 50 jaar! Houd rond deze datum de krant in de gaten.

Op 3 juni wordt er een reünie training in het zwembad georganiseerd met aansluitend een receptie voor genodigden.

Op 24 en 25 juni is het jubileumweekend.

30 september wordt er een zwemmarathon gehouden in zwembad de Kloet.

14 oktober wordt er een oefening georganiseerd voor de waterhulpverlening en rampenbestrijding groep samen met andere eenheden uit onze veiligheidsregio.

 

BETALING JUBILEUMBOEK EN JUBILEUMWEEKEND

Onlangs heb je een mail gehad over de betaling van het jubileumboek (€ 15,00) en/of het jubileumweekend (€ 20,00). Mocht je de mail niet hebben ontvangen, wil je dan je spambox even checken? Graag betalen vóór 1 mei. Alvast hartelijk dank!

 

NOTULEN AV

Op 23 maart heeft de Algemene Vergadering plaatsgevonden. De notulen zijn in concept opgemaakt en in te zien via het ledenportaal op de website. Onder het kopje Algemene Vergadering > Algemene Vergadering 2023. Tijdens de volgende AV (in 2024) worden de eventuele opmerkingen op de notulen besproken.

 

UITSCHRIJVEN

Wil je volgend zwemseizoen geen lid meer zijn van de brigade, dan kun je je vóór 1 juni afmelden. Stuur dan een mailtje naar penningmeester@rbdestreek.nl.

 

PENNINGMEESTER EN SECRETARIS GEZOCHT

Naast een nieuwe penningmeester vanaf maart 2025, zoeken we ook een nieuwe secretaris vanaf maart 2024. Lijkt een van deze functies jou leuk en wil je een keer meekijken in het bestuur? Stuur dan een mailtje naar bestuur@rbdestreek.nl.