Menu Sluiten

Nieuws januari 2023

BELANGRIJKE DATA COMMISSIE ZWEMMEND REDDEN

De tussentijdse toets wordt gehouden op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari. Er wordt gekeken wat al goed gaat en wat nog leerpunten zijn voor de examens in mei. Neem je kleding en zwemvliezen mee!

Op 25 maart worden de onderlinge wedstrijden gehouden. Hier krijgen jullie binnenkort meer informatie over.

Let op! Vanaf 28 januari zwemmen we iedere week tot de examens met kleding!

De examens zijn op zaterdag 13 mei.

 

BELANGRIJKE DATA JUBILEUMJAAR

Dit jaar bestaat onze vereniging 50 jaar! Om dat te vieren werkt de jubileumwerkgroep aan diverse evenementen.

– 3 juni: receptie voor oud-leden en genodigden

– 24 & 25 juni: jubileumweekend

– 9 september: zwemmarathon

– 14 oktober: oefening met veiligheidsregio Noord-Holland Noord

 

ALGMENE VERGADERING

De algemene vergadering komt er bijna aan. Deze wordt op 15 maart aanstaande gehouden. Zet deze datum alvast in je agenda.

 

VAARBEWIJSCURSUS GAAT NIET DOOR

In de vorige nieuwsbrief werd een oproep gedaan voor een nieuwe vaarbewijscursus. Helaas zijn er te weinig aanmeldingen en gaat de cursus niet door.

 

COMMISSIELEDEN PROMOTIE & RECLAME GEZOCHT!

Heb je tijd over en zou je het leuk vinden om actief te zijn in een commissie, dan is de Commissie Promotie & Reclame misschien wat voor jou. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar secretaris@rbdestreek.nl

 

REANIMATIEMARATHON

EHBO-vereniging Stede Broec organiseert een Reanimatie Marathon op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober 2023. Tijdens deze Reanimatie Marathon wil de EHBO-vereniging met 24 teams van elk 10 personen een reanimatie neerzetten.

Elk team koopt een uur voor € 150,00. Dit zal een opbrengst zijn van € 3.600,00, wat ten goede komt aan onderzoek naar hartfalen bij vrouwen van de Hartstichting.

Vanuit het Sportakkoord Stede Broec mag Reddingsbrigade De Streek gratis meedoen met één team. De kosten worden dan vanuit het Sportakkoord betaald. Het team mag uiteraard ook gesponsord worden door vrienden en familie om een hogere opbrengst te halen voor de Hartstichting! Zou je het leuk vinden om mee te doen in het team van onze reddingsbrigade, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@rbdestreek.nl

 

UITREIKING HERDENKINGSMUNT WATERSNOOD 2021

Burgemeester Ronald Wortelboer heeft 43 penningen uitgereikt aan vrijwilligers van de reddingsbrigade voor hun hulp tijdens de watersnood in 2021. Samen met de collega’s uit Egmond aan Zee, Den Helder en Dijk en Waard kregen onze vrijwilligers de herdenkingspenning voor deze inzet.

De reddingsbrigades werden ingezet op 15 tot en met 18 juli 2021, in Luik (België), Maastricht, Gennep en het Limburgse Bergen. In totaal werden er 43 vrijwilligers vanuit deze reddingsbrigades ingezet, die gezamenlijk 1268 uur de helpende hand hebben geboden.