Menu Sluiten

Nieuws december 2023

PENNINGMEESTER GEZOCHT
Het bestuur is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Lijkt deze functie jou leuk en wil je een keer meekijken in het bestuur? Stuur dan een mailtje naar bestuur@rbdestreek.nl

LEDEN WERKGROEP PROMOTIE EN RECLAME GEZOCHT
Ook voor de werkgroep Promotie en Reclame zijn we nog op zoek naar leden die zich hiervoor willen inzetten. Dus vind je het leuk om mee te helpen onze brigade op de kaart te zetten, meld je dan aan via bestuur@rbdestreek.nl

AANKOMENDE EVENEMENTEN
16 december 2023: Kerstmarathon
1 januari 2024: Nieuwjaarsduik in het Streekbos
5 januari 2024: Nieuwjaarsborrel

Voor de kerstmarathon heb je een uitnodiging gehad. Je kunt je nog tot uiterlijk 2 december opgeven door je naam en “kerstmarathon” op een envelop te zetten en daar €3,50 bij te doen. Lever deze in tijdens de training of bij Wouter thuis.

Meer informatie over de nieuwjaarsborrel volgt nog. Waarschijnlijk wordt tijdens de nieuwjaarsborrel het jubileumboek onthuld.

GEEN TRAINING TIJDENS KERSTMARATHON
Let op, als je je niet hebt opgegeven voor de kerstmarathon, is er ook geen training. We zien je graag de week erna weer.

TRAINEN IN DE KERSTVAKANTIE
De zwemtrainingen op de zaterdagen 23 december, 30 december en 6 januari gaan gewoon door. Vergeet je niet af te melden als je er niet bij kan zijn via afmelden@rbdestreek.nl.

REANIMATIEMARATHON
Op 21 oktober hebben wij ons ingezet voor de reanimatiemarathon. Dit was een initiatief van EHBO-vereniging Stede Broec. In totaal hebben alle teams samen 24 uur lang gereanimeerd. Het doel was geld bij elkaar reanimeren voor onderzoek naar hartfalen bij vrouwen.

Bedankt voor jullie inzet!

INLOG LEDENPORTAAL GAAT VERANDEREN
De manier van inloggen op onze website gaat binnenkort veranderen. Je logt in op onze website om in het ledenportaal te komen. Dit heet vanaf nu ” Mijn RBS”. In ” Mijn RBS” kun je onder andere meer informatie over de vereniging en de trainingen vinden.

Verdere informatie volgt binnenkort over hoe en wanneer het gaat veranderen.

FIJNE FEESTDAGEN!
December is nog maar net begonnen en we zijn nog lang niet uitgezwommen.
We willen je alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!