Menu Sluiten

Nieuws september 2022

VERENIGINGENDAG STREEKHOF

Op zaterdag 1 oktober a.s. organiseert Winkelcentrum Streekhof van 11.00 tot 16.00 uur de Verenigingendag. Wij zijn ook aanwezig met een stand en vinden het leuk als je even langskomt! Ook als je een handje wilt helpen ben je van harte welkom.

ZWEMVIERDAAGSE VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

In de week van 3 t/m 7 oktober wordt in Zwembad De Kloet de Zwemvierdaagse gehouden. Dit evenement kan alleen maar mogelijk zijn door de inzet van Reddingsbrigade De Streek. Alle leden van 14 jaar en ouder hebben een mail ontvangen met meer informatie om te komen helpen. Als je wilt helpen bij de zwemvierdaagse, stuur dan een mailtje naar marleenkunst@rbdestreek.nl. Wij hebben altijd heel veel plezier en de kinderen ook. De Zwemvierdaagse is echt een feestje in het zwembad!

GROTE SCHOONMAAK DE BINK

Op zaterdag 8 oktober vanaf 13:00 uur tot 15:45 uur willen we een grote schoonmaakronde houden in en om ons clubgebouw ‘De Bink’, wij kunnen hier je hulp erg goed bij gebruiken! Indien je een paar uurtjes over hebt en wilt helpen dan graag even een berichtje sturen naar: clubgebouw@rbdestreek.nl. Ook ouders/verzorgers zijn van harte welkom.

EHBO HERHALINGSLESSEN

Ook dit jaar worden de EHBO herhalingslessen gehouden. De geselecteerde datums zijn 19 en 26 november en 3 en 10 december. De leden die hiervoor in aanmerking komen hebben een mail ontvangen. Let op, per datum kunnen er maximaal 12 leden geplaatst worden en vol is vol!

VOG VANUIT REDDINGSBRIGADE NEDERLAND

Reddingsbrigade Nederland gaat binnenkort een mail versturen naar alle kaderleden van onze brigade met het verzoek een VOG aan te vragen. Dit staat los van de VOG-aanvraag die onze brigade eerder dit jaar heeft gedaan. Helaas kan dit vanuit de bond niet gecombineerd worden en is het nodig nogmaals de VOG-procedure te doorlopen. Leden die voor de bond een VOG moeten aanvragen krijgen vanzelf een mail met uitleg van Reddingsbrigade Nederland.

COMMISSIELEDEN PROMOTIE & RECLAME GEZOCHT!

Heb je tijd over en zou je het leuk vinden om actief te zijn in een commissie, dan is de commissie Promotie en Reclame misschien wat voor jou. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar secretaris@rbdestreek.nl.

VOMAR CLUBCODE

Tot 1 oktober ontvang je nog een gratis clubmunt bij elke €15 aan boodschappen bij de Vomar. Daarmee kun je online stemmen op Reddingsbrigade De Streek! Hebben we na 9 oktober de meeste stemmen in de regio, dan wordt het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar verdubbeld! Dus stem op onze brigade!

Daarnaast kun je bij Vomar met de Club is Koning-actie nog door blijven sparen voor onze brigade. Dat is eenvoudig en geheel kosteloos! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan onze brigade te koppelen met onderstaande code en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. Meerdere leden hebben de clubcode al gekoppeld aan hun KIK-kaart. Dank hiervoor!

Onze unieke clubcode is: STLU2021 Neem de code goed over. Tip: Kopieer en plak de code. Winkel je zelf niet bij de Vomar maar bijvoorbeeld je ouders of familie wel, dan wil je misschien aan ze vragen of zij onze clubcode aan hun kaart willen koppelen.

WORKSHOP “HERKENNEN EN VOORKOMEN VAN GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG”

Vorige week is de workshop “Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag” gehouden in ons clubgebouw. Een grote groep bestuur/commissieleden en instructeurs was hierbij aanwezig. Een docent vanuit NOC*NSF heeft met de groep verschillende scenario’s besproken en uitgelegd wat je het beste kunt doen in deze situaties. Ook kwamen er waardevolle gesprekken en verbeterpunten uit deze sessie. Al met al een leerzame avond.