Menu Sluiten

Nieuws december 2022

KERSTMARATHON
Morgen, 17 december, vindt de kerstmarathon weer plaats! Het belooft een gezellige avond te worden. Zorg ervoor dat je om 16.30u in aanwezig bent, dan kunnen we om 17.00u beginnen.

Heb je je niet aangemeld voor de kerstmarathon, dan is er ook geen training.
UITVAL TRAININGEN FEESTDAGEN
De trainingen van 24 december en 31 december vervallen vanwege de feestdagen. We zien je graag weer in het nieuwe jaar!

NIEUWJAARSBORREL 16+
Op 6 januari 2023 wordt de nieuwjaarsborrel georganiseerd. Iedereen van 16 jaar en ouder heeft de uitnodiging ontvangen.

Ben je ouder dan 16 en heb je deze uitnodiging niet ontvangen, laat het dan even weten via secretaris@rbdestreek.nl

REANIMATIE MARATHON
EHBO-vereniging Stede Broec organiseert een Reanimatie Marathon op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober 2023.

Tijdens deze Reanimatie Marathon wil de EHBO-vereniging met 24 teams van elk 10 personen een reanimatie neerzetten. Elk team koopt een uur voor € 150,00. Dit zal een opbrengst zijn van € 3.600,00, wat ten goede komt aan onderzoek naar hartfalen bij
vrouwen van de Hartstichting.

Vanuit het Sportakkoord Stede Broec mag Reddingsbrigade De Streek gratis meedoen met één team. De kosten worden dan vanuit het Sportakkoord betaald. Het team mag uiteraard ook gesponsord worden door vrienden en familie om een hogere opbrengst te halen voor de Hartstichting!

Zou je het leuk vinden om mee te doen in het team van onze reddingsbrigade, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@rbdestreek.nl

SCHOENEN
We willen jullie vragen de schoenen in de gang onder de banken bij de kleedkamers te zetten, en niet in de kleedkamers zelf. Dit is ook de afspraak. Zeker met het weer van de afgelopen tijd worden de kleedkamers erg vuil door alle schoenen.

COMMISSIELEDEN PROMOTIE & RECLAME GEZOCHT!
Heb je tijd over en zou je het leuk vinden om actief te zijn in een commissie, dan is de commissie Promotie en Reclame misschien wat voor jou. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar secretaris@rbdestreek.nl.

VAARBEWIJS 1
Binnen onze brigade willen we weer een cursus vaarbewijs 1 aanbieden. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar waterhulpverlening@rbdestreek.nl

BESTE WENSEN
De laatste training van het jaar is inmiddels al geweest, we zien je graag morgen tijdens de kerstmarathon.

En alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor het komende jaar!